Camdaki Kız'ın Hayri'si Belli Oldu! Hercai Başrolü Camdaki Kız'a Katılıyor!

Camdaki Kız'ın Hayri'si Belli Oldu! Hercai Başrolü Camdaki Kız'a Katılıyor!

Hercai dizisinde uzun süre oynayan başrol oyuncusunun Camdaki Kız'a katılacağı öğrenildi. Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterini canlandıracak kişi belli oldu. Nalan ile aşk yaşamış olan Hayri kim olacak? Hangi oyuncu Hayri'yi oynayacak açıklanıyor. Hercai dizisinin yıldızı artık Kanal D'de!

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine kimin hayat vereceği merak ediliyordu. Sezon finalinde yayınlanan görüntüde pek çok kişi gelişmeleri takip ediyordu. Cihangir Ceyhan veya Erkan Kolçak Köstendil'in Hayri karakterini canlandıracağı belirtiliyordu. Hatta Maraşlı dizisinden Burak Deniz'in de adaylar arasında yer aldığı iddia edildi. Fakat ortaya çıkan detayla beraber hangi oyuncunun dizide oynayacağı kesinleşti.

Akın Akınözü Hayri'yi Canlandıracak!

Camdaki Kız dizisine katılan isim Akın Akınözü oldu. Başarılı oyuncu Hercai karakterinde oynamaktaydı. Dizi final yaptıktan sonra hangi yapımda oynayacağı belirlenmemişti. Ancak ortaya çıkan detaylarla beraber oyuncu hakkında gerçekler ortaya çıktı. Dizinin yeni sezonunda Akın Akınözü'nü görebiliriz. İddialar doğrultusunda böyle bir gelişmenin yaşandığı belirtiliyor. Bakalım oyuncu gerçekten de teklifi kabul edecek mi?

Camdaki Kız Hayranları Mutlu!

Camdaki Kız hayranları Akın Akınözü'nün Hayri'yi canlandıracak olmasına çok sevindi. Başarılı oyuncunun önümüzdeki haftalarda diziye katıldığını açıklaması bekleniyor. Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlar da gösteriyor ki bu haber çok hızlı bir şekilde yayıldı. Ancak Kanal D ve Camdaki Kız dizisinden resmi bir açıklama gelmedi. En kısa sürede açıklama yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.