Çember Dizisi Hayranları Buraya! Yıllar Sonra Yeniden O Tarihte Başlıyor..

Çember Dizisi Hayranları Buraya! Yıllar Sonra Yeniden O Tarihte Başlıyor..

Çember dizisi yeni sezonda uzun bir aradan sonra yeni kanalında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çok farklı senaryosu ile seyircilerine her an aksiyon dolu anlar yaşatan dizinin yayın tarihi de resmi olarak paylaşıldı. İşte o tarih..

Kanal D ekranlarında yeni sezonda boş yer kalmayacak. Geçtiğimiz sezon reytinglerde büyük şanssızlık yakalayan kanal, birçok dizisine veda etme kararı almıştı. Kanal D bu kez o dizilerin yerini daha iddialı projelerle doldurmaya başlıyor. Bunların arasında en dikkat çekeni de, geçtiğimiz yıllarda farklı bir kanalda izlediğimiz Çember dizisi oldu.

Çember yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak!

Çember dizisinin yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacağı kesinleştikten sonra dizinin hayranları şimdide yayın tarihini merak eder olmuştu. Çember'in yayın tarihi konusunda da sonunda bir açıklama paylaşıldı. Dizinin bu hafta pazar günü 5 Eylülde başlaması bekleniyor. Eski kadrosunu neredeyse tamamen yenileyen Çember bu hali ile de çok dikkat çekeceğe benziyor. Bakalım dizi yeni sezonda istediği reyting oranlarına ulaşabilecek mi ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.