Çukur Oyuncusu EDHO'ya Katılıyor! İdris Koçovalı Hızır Çakırbeyli ile Oynayacak!

Çukur Oyuncusu EDHO'ya Katılıyor! İdris Koçovalı Hızır Çakırbeyli ile Oynayacak!

Çukur'un sevilen ismi artık EDHO'da oynayacak. Hızır Çakırbeyli ve İdris Koçovalı buluşması gerçekleşiyor. Ercan Kesal'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katıldığı belirtildi. Peki ATV'de yayınlanan dizide hangi karakteri canlandıracak? İşte merakla beklenen oyuncu transferine ilişkin gelişmeler...

EDHO, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken İlyas Çakırbeyli'nin diziye veda edeceğini öğrenmiştik. Ozan Akbaba diziden ayrıldıktan sonra kimin geleceği araştırılıyordu. Ortaya çıkan bir gerçek gösteriyor ki diziye katılacak isim çoktan belirlendi. Çukur dizisinde fırtınalar estiren ünlü oyuncu ile anlaşıldığı öğrenildi. Böylelikle dizinin başrol eksiği tamamlanmış olacak. Ayrıca hangi ismin diziye dahil olacağı izleyicilere duyuruluyor.

İdris Koçovalı Diziye Katılacak!

EDHO dizisine katılan ismin İdris Koçovalı karakterine hayat veren Ercan Kesal olduğu öğrenildi. Hal böyle olunca Show TV Çukur izleyicileri de ATV'deki EDHO dizisini merak etmeye başladı. Dizinin yeni sezonunda ikilinin fırtına gibi eseceği belirtiliyor. Böylelikle Ozan Akbaba'nın yerine gelecek isim zamanında nam salmış çok önemli bir oyuncu olacak. İki dizinin konu ve türleri bir noktada birbirine benziyor. O yüzden izleyici kitlesinin artık EDHO izlemeye başlaması da normal karşılanacak.

Ercan Kesal Hangi Karakteri Canlandıracak?

Çukur'un Koçovalı'sı Ercan Kesal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hangi karaktere hayat verecek merak ediliyor. Oyuncu için henüz bir şey belirlenmiş değil. En azından sosyal medyada veya çeşitli yerlerde açıklanmadı. Yine de Koçovalı karakteriyle gelmesi beklenmiyor. Çünkü Çukur dizisinde karakterin öldüğünü hatırlıyoruz. Yakın zamanda net bilgi verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.