Çukurova'nın Başrol Oyuncusu Murat Ünalmış'tan Alkışlanacak Hareket!

Çukurova'nın Başrol Oyuncusu Murat Ünalmış'tan Alkışlanacak Hareket!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu olan Murat Ünalmış'tan alkışlanacak bir hareket geldi. Oyuncu yangın bölgelerinde yaşanan zor durumlar için maddi destek gönderdi. Bu yardım büyük beğeni topladı.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine sezon finali bölümünde veda eden, dizide başrol Demir Yaman'ı canlandıran başarılı oyuncu Murat Ünalmış'tan hayranlarını başta olmak üzere herkesin takdirini toplayan bir hareket geldi. Yakışıklı oyuncu içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde yangın bölgelerine destek olabilmek için Kapadokya'da sahibi olduğu mekanın bir günlük gelirini ihtiyaç sahipleri için bağışladı.

Murat Ünalmış yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova'da olacak mı?

Son gelen bilgilere göre oyuncu Murat Ünalmış yeni sezonda Çukurova'da kesinlikle olmayacak. Oyuncunun yerine farklı ve bir o kadar başarılı yeni transferler gelecek. Bu transferler yavaş yavaş açıklanmaya başlasa da, transferlerin tamamı hala belli değil. Bu yüzden seyircinin biraz daha beklemesi gerekiyor.

Çukurova ne zaman başlıyor ?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezona tıpkı diğer senelerde olduğu gibi Ekim ayında başlayacağa benziyor. Bu konunda şimdilik çok erken olduğu için net bir açıklama yok. Bu gelen bilgiler sadece birer tahmin olarak görülüyor. Kesin bilgi paylaşıldığında yine sitemizden bilgi sahibi olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.