Delikanlı Sadi Sinema Filmi Olacak Mı? Kırmızı Oda'dan Kopup Geldi..

Delikanlı Sadi Sinema Filmi Olacak Mı? Kırmızı Oda'dan Kopup Geldi..

Kırmızı Oda'nın bu sezon en çok konuşulan karakteri olan Delikanlı Sadi'nin dizide ki hikayesi bitmiş ve seyirci bu yüzden büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Şimdi gelen birkaç iddiaya göre Delikanlı Sadi'nin hayatının film olacağı konuşuluyor.

Bu sezonunun en çok beğenilen dizilerinden Kırmızı Oda'nın sezon finali olmasının ardından haftalar geçti. Şimdiye kadar TV ekranlarında yayınlanmış diziler arasında en yüksek reyting oranına ulaşan proje farklı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sosyal medyada haftalarca konuşulmuş ve gündemden düşmemişti. Ama dizide gördüğümüz bir karakter diğerlerinden farklı olarak herkesi derinden etkiledi. Karakterin hayat hikayesi neredeyse her bölüm seyirciye çok duygusal anlar yaşattı.

Delikanlı Sadi'yi kimse unutmadı!

Kırmızı Oda'nın sezon finalinin arından haftalar geçti, dizinin ekrana gelen son bölümünde sevilen karakter Delikanlı Sadi'ye de veda etmiştik. Delikanlı Sadi'nin hikayesinin sonu gelmiş ve bu yüzden projeden ayrılmak zorunda kalmıştı. Seyirci Kırmızı Oda'yla beraber Delikanlı Sadi'yi de unutmadı. Sevilen karakter hakkında hala birçok merak edilen konu var. Bunlardan en dikkat çekeni de karakterinin hayatının film olup, olmayacağı.

Delikanlı Sadi'nin hayatı film olacak mı?

Delikanlı Sadi'nin hayatının dizi olacağı iddia edilmiş ve bu haberler yalanlanmıştı. Şimdilerde ise karakterin hayatının film olacağı konuşuluyor ve iddia ediliyor. Seyirci bu iddianın gerçek olmasını çok istese de şimdilik iddiaya herhangi bir doğrulama gelmedi. Bu yüzden net bir bilgi verilemiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.