Demet Akalın ve Seda Sayan Kavgası Ortalığı Fena Karıştırdı! Nasibini Almayan Kalmadı!

Demet Akalın ve Seda Sayan Kavgası Ortalığı Fena Karıştırdı! Nasibini Almayan Kalmadı!

Seda Sayan ve Demet Akalın arasındaki buzlar erimiyor. İkilinin tartışmaları devam ediyor. Bu kavganın sonucunda Fatih Ürek'te nasibini aldı. Demet Akalın, Seda Sayan'a öyle bir gol attı ki. Herkes şaşkına döndü.

Demet Akalın ve Fatih Ürek'in arası bir anda bozuldu. Seda Sayan ile Demet Akalın arasındaki problemin yanı sıra magazin gündemini etkileyen bir takım olaylar yaşandı. Programdan apar topar ayrıldığını açıklayan ünlü isim, neden ayrıldığına ilişkin bazı bilgiler de verdi. Demet Akalın, Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programını sunacaktı. Ancak yaşadığı bazı gelişmeler neticesinde programla olan ilişkisini kesti.

Demet Akalın Programdan Neden Ayrıldı?

Başarılı sanatçının program sunuculuğundan ayrılmasının nedeni disiplinsizlikle bağdaştırıldı. Kendisi disipline çok önem verdiğini belirtti. Ancak program içerisinde verilen sözlerin tutulmadığını görünce de ayrılma kararı aldı. Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'dan ayrılmasının bir diğer nedeni de çalışma koşullarıydı. Haftada iki gün için anlaşılan çalışmalar bir anda üç güne çıkarılınca kendisi bu duruma isyan etti. Tepkisini belli ederek programı sunmayacağını söyledi.

Fatih Ürek ile Tartıştı!

Fatih Ürek'in Demet Akalın hakkında sarf ettiği sözler ünlü sanatçıyı sinirlendirdi. Kendisinin yerine konuştuğu gerekçesi ile "o kim ki benim hakkımda konuşuyor" gibi tepkiler gösterdi. Canlı yayında yaşanan bu gerilimli anlar neyse ki çok fazla uzatılmadı. Bu tartışma sonrası Demet Akalın'ın proıgramı kim isterse sunabileceğini söylemesi son noktayı koydu.

Gelinim Mutfakta'yı Kim Sunacak?

Gelinim Mutfakta isimli programı Akalın'dan sonra Fatih Ürek'in sunacağı tahmin ediliyordu. Ancak kendisi de konuyla ilgili programı sunmayacağını belirten bir açıklamada bulundu. İzleyiciler ise bu açıklamaya pek anlam veremedi. Çünkü onun sunuculuk yapacağı bekleniyordu. Renkli anlatımı ile Kanal D'deki programa katılması beklenirken bir türlü gerçekleşmedi. Yeni sezonda kimin sunuculuk yapacağı detayları ise heyecanla takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.