Demet Özdemir’in eski halini görenler şok oldu!

Demet Özdemir’in eski halini görenler şok oldu!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in eski halini görenler şok oldu. Daha çok özel hayatı ile gündemde olan Demet Özdemir’in estetiksiz halleri dikkat çekti. Birçok estetik operasyon geçiren Demet Özdemir, eski halleri sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile sevgili olan ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmektedir. Dış görünüşüyle de gündeme gelen Demet Özdemir’in eski halini görenler şok oldu. Daha çok özel hayatı ile gündemde olan Demet Özdemir’in estetiksiz halleri dikkat çekti. Birçok estetik operasyon geçiren Demet Özdemir’in estetiksiz halini görenler şaşırıp kalıyor. “Kendini baştan yaratmış” yorumları yapılan Demet Özdemir’in yüz yapısı, burnu, dudakları, kaş yapısı ve gözleri yaptırmış olduğu estetik operasyonlarıyla tamamen değişmiş.  

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 tarihinde İzmit’te doğan Demet Özdemir 7 yaşındayken anne ve babasının boşanması sonucu annesi ve kardeşleriyle İstanbul’la taşındı. İlk kez kamera karşısına Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle çıkan Demet Özdemir asıl çıkışını Can Yaman ile beraber rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle yapmıştır. Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Sanem karakteriyle 2019 yılında Lübnan Murex d’Or’da En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Dizi Çifti ve En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.  2013 yılında Mustafa Sandal’ın Ateş Et ve Unut klibinde yer alan Demet Özdemir, Kurt Seyit Şura, Tut Sözünü ve Çilek Kokusu gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Demet Özdemir 2019 yılında Pantene Türkiye Marka Elçisi olmuştur. Son dönemde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile sevgilidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.