EDHO Bir Oyuncusunu Kaybetti! EDHO Oyuncusu Yeni Dizisi İçin Hazırlanıyor!

EDHO Bir Oyuncusunu Kaybetti! EDHO Oyuncusu Yeni Dizisi İçin Hazırlanıyor!

EDHO'da bir oyuncu ayrılığı daha yaşandı. Başarılı isim artık farklı dizide oynayacak. Yeni dizisinin çekimlerine katıldı. EDHO'dan ayrıldıktan sonra hangi dizide oynamaya başladı? EDHO'dan ayrılan oyuncunun ismi de soruldu. İşte merak edilen ismin yaptığı açıklamalar ve diziden ayrılma nedeni...

EDHO, yeni sezonda pek çok isimle görüşme gerçekleştirdi. Sezon finali yapmadan önce diziden ayrılan oyuncuların yerine daha farklı isimlerin gelmesi bekleniyor. Dizideki bu ayrılıklar oyuncu kadrosunu iyice küçülttü. Bu nedenle de EDHO dizisine kesinlikle yeni oyuncular şart. Son olarak bir ismin daha ekranlara veda ettiği öğrenildi. 

EDHO Tufan Diziden Ayrıldı

Tufan karakteriyle bilinen Hüseyin Avni Danyal'ın dizide ayrıldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun yeni bir dizi ile anlaştığı belirtildi. Peki oyuncu hangi dizide oynayacak? İşte diziye dair gelişmeler...

Yargı Dizisinde Oynayacak

Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Yargı, genel olarak adalet dizilerinden esinlenildi. Kendine has senaryosu ile adından söz ettireceğe benziyor. Oyuncu kadrosunda ise oldukça başarılı isimler bulunuyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu dizide başrolü oynayacak. Dizide oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı bilinmiyor. Fakat çekimlere başlanılan dizinin en kısa sürede ilk bölümüyle yayın hayatına da başlaması beklenmekte.

EDHO'dan Neden Ayrıldı?

Hüseyin Avni Danyal'ın EDHO'dan ayrılma nedeni farklı projelerde oynamak istemesi olabilir. Onun haricinde oyuncunun senaryo gereği de ayrılabileceği dikkat çekiyor. Farklı proje ile anlaşması yüksek ihtimalle ayrılığını etkiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.