EDHO Dizisinden Flaş Gelişme! Resmi Olarak Açıklamada Bulundu! Hayranları Şokta!

EDHO Dizisinden Flaş Gelişme! Resmi Olarak Açıklamada Bulundu! Hayranları Şokta!

EDHO dizisinde gelişmeler hızla devam ediyor. Yeni sezonuna hazırlık yapan dizi sezona hızlı girmeyi planlıyor. EDHO dizisine bu sezon yeni oyuncular katıldı. Yeni katılan oyuncular kimler? Bu sezon bizi neler bekliyor?

ATV'de yayınlanan EDHO dizisi, 6 sezondur yaptığı gibi heyecanlı hikayesiyle izleyicileri ekrana kitleyecek. Başarılı dizide oyuncu kadrosu da sık sık değişmekte. Sürekli olarak kendini yenileyen bir yapım görüyoruz. Oyuncu ayrılıkları yaşansa da yerine yeni ve deneyimli oyuncular geliyor. Üstelik bu sefer çıta daha da yükseltildi. Deneyimli ve usta oyuncular diziye katıldıklarını duyurdu. Oktay Kaynarca'nın da severek takip ettiği ve hatta dostu olduğu kişiler dizide yerini alacak. Peki EDHO dizisi 7. sezonda kimler oynuyor? Pek çok kişinin merak ettiği o anlara ilişkin son gelişmeler haberimizde...

EDHO 7. Sezon Oyuncuları

Dizinin yeni sezonunda katılan isimleri açıklıyoruz. 7. sezonda ATV EDHO dizisine Uğur Yücel, Levent Ülgen, Servet Pandur, Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Yosi Mızrahi, Serdar Deniz, Eren Vurdem, Alara Turan, Hazım Körmükçü ve Burcu Binici katıldı. Oyuncuların karakterleri dizi başladığı zaman açıklanacaktır. Dolayısıyla bu noktada izleyicilerin merak ettiği şey EDHO'nun yayın tarihi oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Rakip diziler çoktan yayına başladı ancak ATV dizisi EDHO'da herhangi bir gelişme kaydedilmedi. Dizinin tanıtım videosu dahi yayınlanmadığı için izleyicileri şüphe sardı. Yapımın bir an önce ekranlara gelmesi isteniyor.

EDHO Yeni Sezon Yayın Tarihi

EDHO dizisine ilişkin oyuncu ve senaryo bilgileri gelse de yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak dizinin önümüzdeki haftalarda fragmanla beraber tanıtıma geçeceği ve en kısa sürede de başlayacağı vurgulanıyor. Ekim ayında olmasa bile Kasım ayının ilk haftası dizinin ekrana geleceğini söylemeliyiz. EDHO dizisindeki son gelişmeleri yine internet sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.