EDHO Dizisine Çok Büyük Transfer! Memati Baş EDHO Dizisine Geliyor..

EDHO Dizisine Çok Büyük Transfer! Memati Baş EDHO Dizisine Geliyor..

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine çok büyük bir transfer gerçekleşecek. Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız, ülkemizin en çok sevilen dizi karakterlerinden Memati Baş EDHO dizisinin kadrosuna katılabilir.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın finalinin üstünden birkaç hafta geçti. Dizi sezon finaliyle çok büyük reyting oranlarına ulaştı ve hem seyircisine, hem de ekranlara bu şekilde veda etti. Dizinin ekranlara veda etmesinin ardından çok kısa bir zaman sonra ortalığı karıştıran bir transfer haberi ortaya çıktı. Dizinin hayranları bu transfer haberi sonrası heyecandan yerinde bile duramadı.

EDHO dizisine Kurtlar Vadisi'nden çok konuşulacak transfer!

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati Baş karakteri ile neredeyse tüm Türkiye'nin tanıdığı ünlü oyuncu Gürkan Uygun son olarak TRT 1'in yeni sezon finali olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde yine çok popüler olan bir karakteri canlandırmıştı. Şimdi son gelen bilgilere göre ise Gürkan Uygun'un ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer olacağı konuşuluyor. Seyirci eğer bu transfer gerçekleşirse yeri yerinden oynatacağa benziyor.

EDHO dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonun yayın tarihi henüz belli değil. Ama geçtiğimiz senelere baktığımızda dizinin Eylül ayının sonlarına doğru başlayacağını söylemek doğru olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.