EDHO Yargı Dizisine Bir Oyuncusunu Gönderdi! Yargı Dizisi Oyuncu Kadrosu

EDHO Yargı Dizisine Bir Oyuncusunu Gönderdi! Yargı Dizisi Oyuncu Kadrosu

EDHO dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş farklı dizilere doğru gidiyor. EDHO'dan ayrıldığı belirtilen bir isim artık Yargı dizisinde oynayacak. Yargı'nın oyuncu kadrosu ve senaryosu da belirlendi. Başrollerde hangi isimlerin oynadığı artık biliniyor. Peki Yargı dizisi ne zaman başlayacak?

EDHO dizisi, yeni sezonda bazı isimlerle vedalaşıyor. Diziden ayrılan oyuncular ise yeni projelerde başrol oynamaya başlayacak. Özellikle de Yargı dizisinin senaryosu ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan başarılı isim artık Yargı dizisinde rol alacak. Üstelik nasıl bir dizi olduğunu da anlatacağız. İşte Yargı'nın konusu ve çok daha fazlası...

Oyuncu Yargı Dizisine Katıldı!

Eşkyıa Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tufan karakterine hayat vermiş olan Hüseyin Avni Danyal, artık Yargı dizisinde oynayacak. Başarılı oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Şu an için herhangi bir bilgi belirtilmese de yakında karakter hakkında açıklama yapılacak. Oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Savcı ve avukat hikayesini anlatacak dizi, adalete bolca vurgu yapacak.

Yargı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Yargı oyuncu kadrosunda henüz belirlenmiş çok fazla isim bulunmuyor. Ancak Yargı dizisinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu başrolde oynuyor. İkili arasındaki uyum dikkat çekerken yakında pek çok şey açığa kavuşturulacaktır. Adalet temalı diziler genel olarak fazla ilgi görmese de dizinin konusu ve oyuncu kadrosuna göre değişkenlik gösterebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.