Efsane Dizi Arka Sokaklar Yeni Sezonda Yine Ekranlarda! Yayın Günü Açıklandı..

Efsane Dizi Arka Sokaklar Yeni Sezonda Yine Ekranlarda! Yayın Günü Açıklandı..

Arka Sokaklar yeni sezonda yine aynı kanalında, Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi uzun yıllardır büyük hayran kitlesine sahip oldu. Dizinin bu sezon ki yayın tarihi de paylaşıldı.

Türk televizyonlarının ve Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz sezon ekranlara veda ederken, hakkında birçok final iddiası ortaya çıkmıştı. Birçok kişi Ara Sokaklar'ın yayın hayatını burada noktalayacağını belirtirken, Arka Sokaklar bu iddiaları yalanlamıştı. Arka Sokaklar yeni sezonda da yayınlanacağının kesinleşmesini izleyicilerine belirtmişti. Şimdi beklenen tarih geldi.

Arka Sokaklar başlıyor! Yeni sezon ilk bölüm tarihi belli oldu..

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon tarihi paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde birçok dizi gibi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Tam 15 sezon boyunca yayınlanmayı başararak Türk televizyonlarının en uzun zaman boyunca yayınlanan dizisi rekorunu elde etmeyi başaran Arka Sokaklar haftaya cuma yani 17 Eylül cuma akşamı 16. sezon ilk bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.