125 İtfaiyeci Alımı Yapılacak! 5125 TL Maaşla Memur Alımı Şartları Nelerdir?

125 İtfaiyeci Alımı Yapılacak! 5125 TL Maaşla Memur Alımı Şartları Nelerdir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı iş alımında şartlar merak ediliyor. 125 itfaiyeci aylık 5125 TL maaş ile çalışacak. Peki belediyeye nasıl başvuruda bulunulacak? İtfaiyeci alımları için harekete geçen pek çok vatandaş alım şartlarını araştırmaya başladı. İşte memur olmak için KPSS şartının yanı sıra istenen şeyler...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iş ilanı dikkat çekti. 5.125 TL maaş ile 125 itfaiyecinin alınacağı haberi sonrasında başvuru şartları araştırılmaya başlandı. Binlerce kişinin başvuru yapması planlanıyor. Peki itfaiyeci olmak için gerekli şartlar nelerdir? KPSS şartının arandığı öğrenildi. Adayların, KPSS sonucuna göre hareket etmesi gerekecek.

Memur Alımı Şartları

Memur alımı şartlarında KPSS şartının yanı sıra kamu haklarından mahrumiyet olmaması şartı da koşuluyor. Bununla beraber belirli nedenlerden ötürü belirtilen sürelere göre mahkum olmamak da gerekiyor. Sahip olunan hastalıkların mevcut işini yapmasına engel olmaması da şartlardan biri. Çünkü itfaiyecilik gibi önemli bir meslekte herhangi bir aksaklığın yer almaması çok önemli. Bu tarz meslekler riskleri olduğundan ötürü dikkatle başvuru yapılması mühimdir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Antalya Büyükşehir Belediyesi binasına gerçekleştirilecek başvurular için fiziksel olarak müracaat edilmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra başvuruda son tarihe dikkat edilmesi şart. 8 Ekim 2021'e kadar başvuru yapmayanlar listeye alınmayacak. Bu tarihe kadar çoktan başvuru yapmış olun. 125 itfaiyeci alımı için aranan şartlar çok da fazla değil. Genel olarak memurlardan istenen şartlarla aynı. Tüm bunların yanı sıra aylık maaşın 5.125 TL olması başvuru sayısıının artmasına neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.