Akaryakıt Fiyatları Değişti! Motorin, Benzin ve LPG Fiyatları Düşüşe Geçti!

Akaryakıt Fiyatları Değişti! Motorin, Benzin ve LPG Fiyatları Düşüşe Geçti!

Akaryakıtta merak edilen fiyat listesi paylaşılacak. Yeni bir akaryakıt indirimi mi geliyor? Benzin ve motorin fiyatları her an düşebilir. Brent varil petrol fiyatı 100 doların altına inince gözler yapılacak indirimdeydi. Haliyle benzin ve motorindeki son durumu sizlerle paylaşacağız.

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmelerle birlikte benzin ve motorine tekrardan indirim gelebilir. Brent varil petrol fiyatı iyice düşmüşe benziyor. Hal böyle olunca son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Çünkü fiyatlar düştükçe araç sahipleri adeta bayram ediyor. Üstelik ulaşım fiyatlarına da olumlu yansıyabilir. Tüm bu ihtimaller ışığında brent varil petrol fiyatı kaç dolar oldu?

Brent Varil 100 Doların Altında!

Brent varil petrol fiyatının 100 dolar altına düşmesi ile birlikte 12 Nisan 2022 tarihinden itibaren akaryakıta indirim gelebilir. Tüm bu gelişmelerle birlikte başka neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Benzin ve motorinin yeni fiyatı kaç TL olacak? Ankara, İzmir ve İstanbul'da fiyatlar sürekli olarak araştırılıyor.

Motorin 1,5 TL Düşebilir!

Motorin fiyatının 1,5 TL düşebileceğine ilişkin tahminlerde bulunuluyor. Uzmanların bu tahminlerinden sonra benzin için de brent varil petrol fiyatının biraz daha düşmesi gerektiği ifade edildi. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde akaryakıt fiyatlarına ilişkin bizleri başka ne gibi gelişmeler bekliyor göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.