Akaryakıt Fiyatlarında 10 - 11 TL İndirim Yapılacak! Benzin ve Motorin Fiyatları Düşüyor..

Akaryakıt Fiyatlarında 10 - 11 TL İndirim Yapılacak! Benzin ve Motorin Fiyatları Düşüyor..

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri açıklandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt indirimiyle ilgili Meclis'e teklif verilecek. Ortalama 11 TL'lik indirim yapılabilir. Benzin ve motorin fiyatları anında düşebilir. Milletvekilinin bu hamlesi büyük ses getirecek.

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin güncel gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Herkesin bildiği üzere benzin ve motorin neredeyse günaşırı şekilde zamlanıyor. Hal böyle olunca brent varil petrol fiyatını ilgisi olmayan vatandaş bile takip eder hale geldi. Araç sahipleri artık isyan ediyor. Ulaşıma gelen zamların sonu bir türlü gelmedi. Tüm bu gelişmeler ışığında akaryakıt fiyatlarının düşürülmesi için önemli bir teklifte bulunulacak. Meclis'e gelmesi beklenen teklifi 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç hazırladı. Peki bu teklifle ilgili neler biliyoruz?

Akaryakıt Fiyatları Düşecek mi?

Akaryakıt türleri arasında benzin ve motorinin ortalama 10 ila 11 TL arasında düşüş yaşayabileceği vurgulanıyor. Dolayısıyla KDV ve ÖTV'nin alınmaması akaryakıtın değerinin düşmesine neden olacak. Bu da vatandaşından çeşitli ulaşım şirketlerine kadar benzin ve motorine ihtiyaç duyan herkesi kapsıyor.

Meclis'e Gelmesi Bekleniyor

Akaryakıtta KDV ve ÖTV'nin sıfırlanması yönündeki teklifin Meclis'e gelmesi bekleniyor. Vatandaşın gözü son dakika akaryakıt indirimi gelişmesinde olacak. Bakalım Meclis bu konuda önemli bir adım atacak mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.