Akaryakıt Fiyatlarındaki Yeni Zamlar Dikkat Çekti!

Akaryakıt Fiyatlarındaki Yeni Zamlar Dikkat Çekti!

Akaryakıt fiyat listesi açıklandı ve Kasım ayında benzin, motorin ve LPG ne kadar bilgi verildi. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme ile birlikte bizleri nelerin beklediğini paylaşacağız. Öte yandan Kasım ayı güncel benzin ve LPG zamları da duyuruldu.

Akaryakıta gelen zam sonrasında çeşitli detaylara değinildi. Bizleri güncel olarak neler beklemektedir? Son zamanlara damgasını vuran benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ilişkin bilinmeyenler yanıt bulacak. Öyle ki güncel detayları sizlere iletiyor olacağız. Eğer sizler de akaryakıt zammına yakından bakmak isterseniz yazımızı okuyabilirsiniz.

Benzin ve LPG Zamlandı!

Gelen açıklama ile birlikte benzin ve LPG'nin zamlandığı öğrenildi. Aynı hafta içerisinde benzine gelen toplam zam 1,31 kuruşu buldu. LPG ise 49 kuruş artarak dikkat çekti. Motorinde ise şu anlık bir değişiklik bulunmamakta. Ancak yakın zaman sonra akaryakıt fiyatlarında çok daha farklı gelişmeler yaşanabilir. Dolayısıyla büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Sizler de detayları merak ediyorsanız işte güncel fiyat listesi...

Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

  • En son 26 Temmuz’da 22,60 TL’nin üzerine çıkan benzinin litresi İstanbul'da 22 lira 68 kuruşa, Ankara'da 22 lira 85 kuruşa, İzmir'de ise 22 lira 84 kuruşa yükseldi.
  • Motorin fiyatları İstanbul’da 26,37 lira, Ankara’da 26,50 lira ve İzmir’de 26,52 lira seviyesinde.
  • LPG'nin litresi ise İstanbul'da 10 lira 80, Ankara'da 10 lira 79 ve İzmir'de de 10 lira 54 kuruştan işlem görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.