Alkon ve Sigaraya Yine Zam! İşte Zamlı Sigara Fiyat Listesi..

Alkon ve Sigaraya Yine Zam! İşte Zamlı Sigara Fiyat Listesi..

Birçok şeye zam gelirken bu defa alkol ve sigaranın güncel fiyat listesi belli oldu. Alkol ve sigara fiyatları zamlanıyor. Alınan bilgiye göre yeni fiyat listesi güncellendi. İşte haberin tüm detayları...

Alkol ve sigara fiyatları hakkında açıklama yapıldı. Alkol ve sigaraya yine zam yapıldı. Zam haberi vatandaşı çileden çıkardı.

Alkol ve Sigara Güncel Fiyat Listesi

Ayçiçek yağı, faturalar derken şimdi de alkol ve sigara fiyatları zamlanıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan güncel sigara ve alkol fiyatları belli oldu. Enflasyon rakamının artmasının ardından biz çok üründe zam haberini gidildi. Alınan bilgiye göre tüm alkol ve sigara ürünlerine zam geliyor. Bunun dışında ÖTV oranı yüzde 40’dan tam yüzde 55’e yükseltildi. Bu durum fiyatlara da yansıdı. Yapılan son çalışmaların arından asgari maktu vergi oranı yükseltilen şarap ürünleri için 250 cl seviyesinde tam 4,2 liralık bir artış yaşandı. Bunun ardından vatandaşlar tepkilerini sosyal medya hesabı üzerinden belli etti. Sigaraya gelen son zam haberi ile sarsılan vatandaşlar şimdi de alkol fiyatlarının artması ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca alınan bilgiye göre vatandaş, sigara ve alkol ürünlerine uygulanacak zam miktarının geri çekilmesi istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.