Altın Borsası Resmen Çıldırdı! Çeyrek, Gram Altın ve 22 Ayar Bilezik Kaç TL

Altın Borsası Resmen Çıldırdı! Çeyrek, Gram Altın ve 22 Ayar Bilezik Kaç TL

Şubat ayında altın kaç TL olacak? Güncel altın fiyatları ortaya çıktı. Ancak bir yandan da çeyrek ve gram altındaki son durum merak ediliyor. ONS altındaki düşüşten sonra gözler diğer altın çeşitlerine çevrilmişti. İşte altına dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor...

2 Şubat tarihi itibariyle altın fiyatlarında yaşanan gelişme dikkat çekti. Çarşamba günü altın fiyatları kaç TL'ye ulaştı? Özellikle de çeyrek, gram ve 22 ayar bilezik gibi önemli altın çeşitlerindeki fiyat durumu merak ediliyor. Bir yandan da ONS altının dolar paritesindeki fiyatı masaya yatırıldı. Bu gidişle birlikte altındaki düşüş devam mı edecek yoksa altın fiyatları yeniden yükselmeye başlayacak mı merak ediliyor. İşte güncel fiyatlara dair listeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Güncel Altın Fiyatları

Gram

Alış: 774,50

Satış: 774,63

22 Ayar Bilezik

Alış: 704,78

Satış: 710,86

ONS

Alış: 1.797,22

Satış: 1.797,56

Cumhuriyet Altını

Alış: 5.041,00

Satış: 5.100,00

Yarım Altın

Alış: 2.528,00

Satış: 2.559,00

Altın Düştü mü?

Altın fiyatlarının Şubat ayında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Dünya piyasasında yaşanan gelişmelerle birlikte altına neler olacağını göreceğiz. Üstelik fiyatlarda dikkat çeken bir diğer gelişme ise ONS'ta yaşanmıştı. Altının ciddi derece düştüğü geçtiğimiz haftaya ilişkin ONS altında da onlarca dolar değer kaybı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.