Altın Fiyatları Güncellendi! Çeyrek, Gram Altın Cumhuriyet Altını Kaç TL Oldu?

Altın Fiyatları Güncellendi! Çeyrek, Gram Altın Cumhuriyet Altını Kaç TL Oldu?

Çeyrek altın güne sert yükselişle başladı. Peki şu an çeyrek altın kaç TL'den işlem görüyor? FED ve altın arasındaki dengenin bozulmak üzere olduğu görüldü. Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Altın 3 Aralık Cuma günü nasıl bir tablo ile karşımıza çıkacak?

Altının değer kazanmasıyla beraber çeyrek altının ciddi derecede arttığı gözlemlendi. Fiyat bakımından büyük bir artışa geçen altının güncel fiyatları merak ediliyor. Ayrıca bu artış devam edecek mi yoksa fiyat bir süre sabitlenecek mi araştırılmakta. Eğer FED kaynaklı bir hamle gelir ise altın fiyatlarında ne gibi değişiklikler olur göreceğiz. Şimdilik piyasalar kapanmadan Cuma günü yaşanması muhtemel olası gelişmelerden söz edeceğiz.

Altın Fiyatları Ne Olacak?

3 Aralık Cuma günü piyasaların kapanmasından önce altına olan güvenin ne boyutta olduğu önemli. Geçtiğimiz günlerde Powell'in tekrar başkan seçilmesinin ardından beklentilerden ötürü altında bir geri çekilme yaşanmıştı. Daha sonra fiyatlarda tekrar bir yükseliş meydana geldi. Dolayısıyla atılacak somut adımların altın fiyatlarını düşürme ihtimalini burada bir kez daha gördük.

Çeyrek Altın Fiyatı

Çeyrek altında ise durum çok daha farklı. Hızlı ve sert yükselişinin ardından 1200 TL'yi gördü. Bu kadar ani artışla birlikte bir süre bu seviyelerde durması mümkün mü merak ediliyor. Gram altında olduğu üzere fiyat artışlarının sürmesi de beklenebilir. Altına dair en son gelişmeler haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.