Altın Fiyatları İçin İslam Memiş'ten Şaşırtan Altın Açıklama! Gram Altın ve Çeyrek Kaç TL..

Altın Fiyatları İçin İslam Memiş'ten Şaşırtan Altın Açıklama! Gram Altın ve Çeyrek Kaç TL..

Altındaki son gelişme ile birlikte ONS altının neden düştüğü soruluyordu. Bir anda kuyumcuların dolup taştığı görüldü. Değer kaybına uğrayan altınla ilgili merak edilen çok fazla konu var. İslam Memiş'in altınla ilgili değerlendirmesi ve son dakika gelişmelerini sizlerle paylaştık.

Altın, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan sonra bir anda yükselmeye başladı. Savaşın ilk günü yükselen altın, daha sonra NATO'nun devreye girmesiyle ve çeşitli açıklamalar yapmasıyla birlikte düşüşe geçti. Üstelik bu gelişme yalnızca NATO ile sınırlı kalmadı. Pek çok ülkenin Ukrayna'ya destek verdiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve diğer altın çeşitlerinde düşüşler meydana geldi.

İnsanlar Kuyumculara Akın Etti!

Gram altının 860 TL bandına çıktığını görenler kuyumcuya akın etmişti. Kendileri de altın satın alarak daha fazla yükselmesini bekledikleri yatırım çeşidi için hamlede bulundu. Peki Altın ve Para Uzmanı olarak bilinen İslam Memiş, konuya ilişkin neler söyledi?

Fiyatlar Daha da Düşer mi?

İslam Memiş'e göre ONS altın bulunduğu değerden aşağı yönlü bir kırılım gerçekleştirebilir. Dolayısıyla bu gelişme de altın fiyatlarını olumsuz yönde etkileyecektir. Şu an için net bir gelişme yok fakat savaşa dair güven veren açıklamaların altın için yükselişten ziyade düşüş getirebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.