Altın Fiyatları İçin Şaşırtan Senaryo! Gram ve Çeyrek Altın Uzun Vadede Artacak mı?

Altın Fiyatları İçin Şaşırtan Senaryo! Gram ve Çeyrek Altın Uzun Vadede Artacak mı?

Altın fiyatları yükselmeye başladı. Fiyatlardaki son durum için uzmanlar neler söylüyor? İslam Memiş'in açıklamaları tekrar gündeme geldi. 21 Ocak itibariyle altın fiyatlarındaki değişim ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Gram altın kaç TL olacak? İşte son dakika altın gelişmeleri...

Altına dair son gelişmelerin aktarıldığı haberimizde gram altın çok merak ediliyor. TL paritesinde değerlendirilen gram altının kaç TL olacağı gündeme geldi. Altının grafik seyri dikkat edilirken, uzman isimlerin görüşleri de alındı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in açıklamaları da gündeme gelmiş vaziyette. Peki gram altın için neler düşünüyor? İslam Memiş'e göre gram altın artacak mı?

Gram Altın Yükselebilir!

Uzun vadede gram altının yükseleceğini düşündüğünü ifade eden İslam Memiş, bu sözleriyle gündemdeki yerini korudu. Gramın 720 TL'ye kadar düşebileceği ancak uzun vadede gram altının artacağı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte altında yaşanacak son gelişmeler iyice meraklandırdı.

Güncel Altın Fiyatları

Gram altının şu an için 794,03 TL'den alış fiyatı ve 794,18 TL'den satış fiyatı bulunuyor. Çeyrek altında ise 1288 TL alış ve 1306 TL satış fiyatı olduğunu söyleyebiliriz. ONS altın 1839 dolar seviyelerinde hareket etmekte. Yarım altının alış fiyatı 2575 TL ve satış fiyatı 2611 TL olarak gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.