Altın Fiyatları Neden Yükseldi! Çeyrek, Gram Altın ve 22 Ayar Bilezik Kaç TL..

Altın Fiyatları Neden Yükseldi! Çeyrek, Gram Altın ve 22 Ayar Bilezik Kaç TL..

Altın fiyatlarında yaşanan artış sonrası güncel fiyat listesi paylaşıldı. Özellikle de son zamanlarda altına ilişkin çok fazla soru soruluyor. Peki altında gram ve çeyrek kaç TL oldu? 3 Mart Perşembe günü itibari ile altındaki son gelişmeleri paylaşıyoruz. İşte altın fiyatlarına ilişkin merak edilenler...

Altın, son dönemde ciddi şekilde yükselişe geçti. Savaşın etkileriyle birlikte yatırımcının güvenli bir liman aradığı belirtiliyor. Üstelik kripto paralarda ani bir düşüş de yaşanmıştı. Şimdi ise her iki alanda da yükseliş yaşandığı görülüyor. Dolayısıyla altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak edildi. Gram ve çeyrek altın kaç TL'ye yükseldi?

ONS Altın Arttı!

Öte yandan ONS altının dolar paritesinde ciddi bir yükselişe geçtiği görülüyor. Fiyatların artmasıyla birlikte FED Başkanı Powell'den de şaşırtıcı açıklamalar geldi. Piyasaların takip edildiğini vurgulayan Powell, savaşın etkilerinin ABD'ye ekonomik anlamda yansıması durumunda somut adım atılabileceğinin sinyalini verdi. Dolayısıyla FED'in faiz konusunda bir hamlede bulunup bulunmayacağı Mart ayının ortalarında belli olabilir. Savaşın üzerinden 8 gün geçti ve durumlar şu an için bu şekilde. Rusya'dan savaş dışında yaptırımlara karşı yeni bir hamlenin gelmesi de altın başta olmak üzere pek çok yatırım piyasasını etkileyebilir.

Gram

Alış: 868,29

Satış: 868,44

22 Ayar Bilezik

Alış: 793,35

Satış: 800,99

ONS

Alış: 1.925,02

Satış: 1.925,36

Cumhuriyet Altın

Alış: 5.643,00

Satış: 5.725,00

Yarım Altın

Alış: 2.830,00

Satış: 2.873,00

Çeyrek Altın

Alış: 1.413,00

Satış: 1.436,00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.