Altın Fiyatları Yükselişe Geçti! Altında Son Durum..

Altın Fiyatları Yükselişe Geçti! Altında Son Durum..

Cuma günü açıklanan verilerle birlikte altın fiyatları oldukça hareketli geçti. 8 Ocak'ta altındaki gelişmelere dikkat çekiyoruz. ABD tarım dışı istihdam verileri ve işsizlik oranları açıklanınca altın bir anda yükseldi ve sonra düşüşe geçti. Peki ONS altın düşmeye devam edecek mi? İşte altınla ilgili merak edilenler...

Geçtiğimiz gün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisiyle beraber altındaki fiyat değişimi dikkat çekti. ONS altın, bir anda birkaç dolar birden arttı. Ancak daha sonra günün en düşük fiyatına ulaştı. Dolayısıyla fiyatlardaki dengesizlik dikkat çekti. ONS altın için yükseliş beklenirken bir anda satış baskısı yemesi yatırımcılar tarafından fark edildi. Pek çok kişi çeyrek ve gram altındaki değişime de dikkat çekiyor. TL paritesindeki dalgalanmanın daha fazla olduğu görülmekte. Türkiye piyasalarındaki son durum da çok konuşuldu.

Altın Düşecek mi?

Altın fiyatlarının değer kaybetmesi ve düşmesi bir noktada ONS altına da bağlı. Eğer dolar paritesinde yer alan ONS altın düşmeyi sürdürür ise diğer altın çeşitleri de bundan etkilenebilir. Yükselme ihtimali varken bir anda düşüşe geçen altınla ilgili pek çok değerlendirme videosu çekiliyor.

Piyasaların Açılması Beklenecek

Öte yandan altın piyasaları şu an için kapalı. Cuma günü yayınlanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin sonuçlarını Pazartesi günü de hissetmeye devam edeceğiz. Dolayısıyla altındaki gelişmeler dikkat çekecek. ONS altın daha fazla düşecek mi yoksa fiyatta bir artış mı gerçekleşecek göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.