Altın Fiyatları Yükselişe Tekrar Geçti! Çeyren, Gram Altın, 22 Ayar Bilezik Kaç TL Oldu..

Altın Fiyatları Yükselişe Tekrar Geçti! Çeyren, Gram Altın, 22 Ayar Bilezik Kaç TL Oldu..

Altın fiyatları son günlerde çok büyük dalgalanmalar yaşıyor. Fiyatlar o kadar hızlı değişiyor ki vatandaşlar güncel tutarlara yetişmekte çok büyük zorluk çekiyor. Zaten büyük dalgalanmalar yaşayan altının hızı kimseninin yetişemeyeceği kadar artmış durumda. İşte altında güncel fiyatlar...

Ülkemizde ekonomi meraklılarının en çok takip ettiği şeyler arasında dolardan sonra altın bulunuyor. Her ne kadar dolar son zamanlarda çok büyük bir hızla artış gösterse de, şimdilerde fiyatlara baktığımızda altın onu da geçmiş durumda. Altın fiyatı günden güne o kadar artıyor ve değişiyor ki birçok vatandaşımız güncel tutarları takip etmekte zorluk yaşıyor. Altın özellikle son birkaç gündeki hızlı artışı ile beraber ekonomi meraklısı vatandaşlarımıza yok artık dedirtecek seviye gelmiş durumda.

İşte güncel altın fiyatlar;

Gram altın: 595,55 TL Çeyrek altın: 946,00 TL Cumhuriyet Altını; 3.785,00 TL

Güncel altın fiyatları şimdilik yukarıda olduğu gibi görünse de, ilerleyen günlerde hatta ilerleyen saatlerde büyük bir değişikliğe uğrayabilir. Sizde güncel altın fiyatları hakkında en doğru bilgileri öğrenmek istiyorsanız sitemizi takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.