Altın Fiyatlarında Saatler İçerisinde Yeni Rekor Kırdı!

Altın Fiyatlarında Saatler İçerisinde Yeni Rekor Kırdı!

Altın fiyatlarına ilişkin yapılan yorumlar dikkat çekti. Çeyrek ve gram altın çok hızlı arttı. Savaştan sonra ONS altının da değer kazandığı görüldü. İşte altına yatırım yapan pek çok kişinin merak ettiği güncel altın değerlendirmesi. Altın şu an kaç TL'ye satılmakta? 6 Mart altın fiyatları haberimizde...

Altın fiyatlarındaki son gelişmeyle birlikte tek gecede kırılan rekor dikkat çekti. Rusya ve Ukrayna savaşı sonrasında gözler gram ve çeyrek altındaydı. Gram altının yılbaşı sonrasında 600 TL'lere kadar inmesi ve fiyatların hızlı şekilde yükselmesi gözden kaçmamıştı. Çeyrek altın da 1500 TL'ye yaklaşarak yeni bir rekora doğru adım attı. Şimdi ise altındaki fiyat listesinde durum nedir?

Savaş Altını Artırdı!

Rusya ve Ukrayna savaşıyla birlikte altının döviz kurundaki kırdığı rekor artık döviz kuru çok artmıyorken bile yükseliş kaydetmekte. Dolayısıyla fiyatlardaki artışla birlikte yeni rekorlar gelir mi yakında göreceğiz. Çünkü gram altının da 1000 TL'ye ulaşma ihtimali her geçen gün artıyor.

ONS Altında Yeni Rekor!

ONS altın, 1967 doların üzerine çıktı. Üstelik 2000 dolara ulaşmasına miktar bakımından çok daha az kaldığı görülüyor. Eğer Ukrayna ve Rusya savaşında barış müzakereleri olumlu sonuçlanmaz ve gerilim tırmanır ise bu durum altına yansıyabilir. Altın fiyatlarındaki son dakika durum değerlendirmesine göre fiyatların artma ihtimali her geçen gün yükseliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.