Altın Uzmanı Uyardı! Altının Gramı 1450 TL Olacak Diyerek Tarih Verdi

Altın Uzmanı Uyardı! Altının Gramı 1450 TL Olacak Diyerek Tarih Verdi

Ekonomist İslam Memiş altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiye göre piyasaların son durumu hakkında da bilgi verdi. Altın fiyatları artacak mı? Altın fiyatları ne kadar olacak? İşte haberin tüm detayları...

İslam Memiş altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. Alınan bilgiye göre altın piyasasını değerlendirdi. Ünlü ekonomistin son dakika analizleri ise altın yatırımcısının yüzünü güldürdü. Altın fiyatları düşüyor mu? Altın değeri artacak mı? İslam Memiş değerlendirdi.

İslâm Memiş Altın Piyasasını Değerlendirdi

Yatırımcıların yakından takip ettikleri ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatları hakkında konuştu. Bunun dışında alınan bilgilere göre geçen gün altın ve dolar kurundan her daim umutlu olduğunu belirtmişti. Altın yatırımcısına müjdeli haberi verdi. Altını son çıkış kapısı olarak yorumladı. İslam Memiş, FED hakkında da açıklamalarda bulundu. FED ve altının bir savaş içinde olduğunu aktardı. Ardından İslam Memiş, dolar ve altın arasında da rekabetin arayacağını dile getirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca takipçisine seslenerek altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. ons altın fiyatlarının 1960 hatta 2000 dolar seviyelerine çıkacağını söyledi. gram altın fiyatlarında da yıl sonuna doğru 1450 TL olacağına da işaret etti. İslâm Memiş'in yaptığı açıklama ise altın yatırımcısının yüzünü güldürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.