Asgari Ücret Belli Oluyor! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çevrildi

Asgari Ücret Belli Oluyor! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çevrildi

Asgari ücreti Temmuz ayında uygulanacak olan zam miktarı belli oluyor. Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Dolmabahçe ofisinde asgari ücrete dair açıklama yapması bekleniyor. işte haberin tüm detayları...

Temmuz ayına giriş yapılması ile birlikte gözler uygulanacak olan asgari ücret zam oranında. Alınan bilgiye göre bugün asgari ücrete dair yüzde kaç oranında zam yapılacağı belli olacak. Ayrıca NATO liderler zirvesinden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul çalışma ofisinde bugün asgari ücrete dair açıklama yapması bekleniyor.

Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Türkiye işveren sendikası ile Türkiye işçi sendikası tekrardan bir araya geldi fakat herhangi bir uzlaşı elde edilemedi. Bunun üzerine alınan bilgiler neticesinde Türkiye işveren sendikası ile Türkiye işçi sendikası konfederasyonu bugün tekrardan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında bir araya gelerek askeri ücrete uygulanacak olan zam miktarını tartışacak. Bu toplantıdan sonuç çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul çalışma ofisinde asgari ücrete dair açıklama yapması bekleniyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak hiçbir çalışanın emekçinin enflasyona ezdirilmeyeceğini bir kere daha yeniledi. Vatandaşlar ise merak ile asgari ücrete yapılacak olan zam miktarını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.