Asgari Ücret Hakkında Şok Detay! Zam Oranı Belli Oldu mu?

Asgari Ücret Hakkında Şok Detay! Zam Oranı Belli Oldu mu?

Milyonlarca kişinin gözü kulağı asgari ücrete yapılacak olan ara zam kararında. Bu karar hakkında şok bir detay ortaya çıktı. işte haberin tüm detayları...

Temmuz ayında asgari ücrete yüzde kaç oranında zam yapılacak? Vatandaşlar asgari ücrete yapılacak olan zam miktarını merak ile beklerken bugün asgari ücret tespit komisyonu 2. defa toplandı. Alınan bilgiye göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığında yapılan toplantıdan herhangi bir sonuç çıkmadı.

Asgari ücret tespit komisyonu bugün bir defa daha toplandı ve Türkiye işveren sendikası ile Türkiye işçi sendikası konfederasyonu bugün bir defa daha bir masanın etrafında bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında yapılan toplantıdan alınan bilgiler neticesinde herhangi bir sonuç çıkmadı. Yani işçi ve iş veren tarafı bu toplantıda herhangi bir konu hakkında uzlaşma sağlayamadı. Bundan dolayı alınan bilgiler neticesinde yarın asgari ücret tespit komisyonu bir defa daha bir araya gelerek Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak olan ara zam hakkında bir karara varmak sureti ile yeniden toplanacak. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak olan zam miktarını açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.