Asgarî Ücret Ne Kadar Olacak? Kabine Bugün Toplanıyor..

Asgarî Ücret Ne Kadar Olacak? Kabine Bugün Toplanıyor..

Artan enflasyon oranı ve fiyatların artmasının ardından gözler Temmuz ayında yapılacak olan zam oranına çevrildi. Temmuz ayında asgari ücret tutarı dışında emekli aylığı tutarında da artış sağlanacak. İşte haberin tüm detayları...

Artan enflasyon oranı ile birlikte birçok ürünün de fiyatı bir hayli yükseldi. Alınan bilgiye göre gıda fiyatlarında meydana gelen artışın ardından vatandaşlar Temmuz ayında asgari ücret dışında SSK bağ-kur ve memur emeklisine yapılacak olan zamma gözlerini çevirdi. Vatandaşlar zam oranının ne kadar olacağını ise merak ile bekliyor.

Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Asgarî ücret ile çalışan vatandaşlar bu oranın ne derecede artacağını merak ile bekliyor. Alınan bilgiye göre bugün yapılacak olan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücrete dair açıklamalarda bulunacak. Asgarî ücrete dair gelişmeler ve asgari ücretin ne oranda artacağı bugünkü kabine toplantısının ana gündem maddesi olacak. Kabine toplantısı ise cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılacak. Alınan bilgiye göre Hazine ve maliye bakanı Nurettin Nebati'nin ise enflasyon oranları ile alakalı bir sunum yapması bekleniyor.

Asgarî ücret dışında emekli aylığı ve memur emeklisi ile birlikte SSK ve bağ-kur emeklisinden yararlanan vatandaşlar içinde bir artış söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.