Avrupa ve Türkiye Arası Para Gönderme Nasıl Yapılır? Türkiye'den Yurt Dışına Para Transferi

Avrupa ve Türkiye Arası Para Gönderme Nasıl Yapılır? Türkiye'den Yurt Dışına Para Transferi

Yurt dışında yaşayıp Türkiye'ye para göndermek istiyorsanız bazı uygulamalar işinizi görecektir. Aynı zamanda Türkiye'den Avrupa'ya ve yurt dışındaki çeşitli ülkelere para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Peki hangi uygulamalar Avrupa'ya para göndermek için uygundur? Yurt dışı para transferleri için önerilen kuruluşlar...

Avrupa'da veya Türkiye'de yaşayanların karşı tarafa nasıl para göndereceği daima merak konusu olmuştur. Yurt dışında okuyan öğrenciler aileleri tarafından gönderilecek paralara ihtiyaç duyabilir. Bunun yanı sıra Türkiye'de yaşayan kişiler de çeşitli işler dolayısıyla Avrupa'dan parası alması gerekebilir. Hal böyle olunca uluslararası para transferi uygulamaları devreye giriyor. Pek çok uygulama, bu konuda kaliteli hizmet sağlamaktadır. Paranızı birkaç gün veya saatler içerisinde gönderebilmektedir.

Avrupa ve Türkiye'den Para Gönderen Kuruluşlar

TransferGO

Avrupa ve Türkiye arası para gönderimi olarak aracı olan kuruluşlarda ilk sırada TransferGO yer almakta. TransferGO, günümüzde çok sık kullanılan bir uygulamadır. Dünyanın pek çok yerinde kullanılmasının yanı sıra ülkemizde de tercih ediliyor. Birkaç saat veya birkaç gün içerisinde hedef kişiye para gönderebilirsiniz. Bununla beraber ekstra ücret ödeyerek 25 dakika içerisinde para göndermek de mümkündür. Tüm bu detaylara dikkat edecek olursanız Avrupa'daki birine rahatlıkla ödeme yapabilirsiniz. Ödemeler ise IBAN üzerinden yapılabiliyor.

SendUpt

SendUpt uygulaması, gerek düşük komisyonla ve gerekse hızlı teslimat özelliği sayesinde önemli bir aracı kurumdur. Avrupa'dan Türkiye'ye ve Türkiye'den Avrupa'ya para göndermek isteyenlere yardımcı olmaktadır. IBAN, kişiye özel veya kart hesabına gönderim sağlayabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.