Bayram İkramiyesi Ne Zaman Hesaplara Yatacak? Resmi Açıklama Yapıldı..

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Hesaplara Yatacak? Resmi Açıklama Yapıldı..

Kurban bayramının yaklaşmasının ardından vatandaşlar emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ile bekliyor. Alınan bilgiye göre kurban bayramının emekli ikramiyesinin ne zaman yatacağına dair net bir tarih açıklandı. İşte haberin tüm detayları...

Kurban Bayramı yaklaşıyor... Kurban bayramına sayılı günler kala vatandaşlar ise emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ile bekliyor. Alınan bilgiye göre emekli ikramiyelerinin kurban bayramından önce hangi tarihler arasında yatacağına dair net bir açıklama yapıldı.

Bilindiği üzere her yıl Ramazan ve Kurban bayramı öncesi emekli ikramiyeleri vatandaşlara veriliyor. Bu sene emekli ikramiyesinde bir artış olmamak ile birlikte Ramazan Bayramı'nda 1.100 TL emekli ikramiyesi vatandaşların hesabına yattı. Alınan bilgiye göre Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu sene kurban bayramında da 1.100 TL emekli ikramiyesi yine vatandaşların hesabına yatacak. Peki ama bu rakam vatandaşların hesabına hangi tarihler arasında yatacak. Kurban bayramına tam 8 gün kalmışken vatandaşlar emekli ikramiyesi ne zaman hesaplarda olacağını merak ile bekliyor. Alınan bilgiye göre emekli ikramiyesi 2 ila 7 Temmuz arasında vatandaşların hesabına yatırılacak. Yani emekli ikramiyesi alan vatandaşlar 2 Temmuz ile 7 Temmuz arasında emekli ikramiyesine kendi hesaplarından ulaşabilecek..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.