Benzin Ve Motorin Fiyatı Artıyor mu? Benzine Yine Zam Geldi!

Benzin Ve Motorin Fiyatı Artıyor mu? Benzine Yine Zam Geldi!

Benzin fiyatları iki gece üst üste gelen zamla birlikte gündeme bomba gibi düştü. Alınan bilgiye göre 25 liraya ulaşan benzin fiyatı vatandaşların cebini yakmaya da devam ediyor. İşte haberin tüm detayları..

Motorin mazot fiyatları yine artış gösterdi. Alınan bilgiye göre İstanbul'da 24,40 kuruşu gören mazot fiyatı bir artış sergiledi. Bunun ile birlikte 27 Mayıs gecesi benzin ve motorin zamlanmıştı. Ve zamların ardından da yeni fiyatlar merak söz konusu oldu. Henüz bu zamlar pompa fiyatlarına yeni yansımamışken 28 Mayıs günü de güncel fiyatlar kendini gösterecek.

Benzine Zam Üstüne Zam Geldi..

Benzin fiyatları 28 Mayıs gece yarısı yine zam fiyatları ile gündeme geldi. Alınan bilgiye göre LPG fiyatları ise bir önceki akşam 36 kuruş oranında zamandı. Bunun ile birlikte 28 Mayıs Pazar günü de benzin ve motorin fiyatlarına yapılan zam oranı da kendini gösterecek. Vatandaşlar ise düşmesini beklerken benzine yapılan zam haberi ile uyandı. Alınan bilgiye göre bu hafta yine bir zam haberi gündeme geldi. 25 liraya kadar ulaşan benzinin litre fiyatı yarın belli olacak. Benzin dışında motorine yapılan zamlar da vatandaşın dikkatinden kaçmadı. Alınan bilgiye göre LPG fiyatları ise bir önceki akşam 36 kuruş oranında zamandı. Benzin ve motorine yapılan yeni fiyat listesi ise yarın belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.