Cumhurbaşkanı Erdoğan Asgari Ücret İçin Miktar Verdi mi? Yeni Asgari Ücret 11 bin TL Olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Asgari Ücret İçin Miktar Verdi mi? Yeni Asgari Ücret 11 bin TL Olacak mı?

EYT, emeklilik ve asgari ücret ile ilgili güncel zam soruları soruluyor. Öyle ki alınacak yeni kararlarla birlikte milyonların alacağı ödemeler buna bağı olacak. Hükümet kanadından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelecek açıklamalar gözler önüne seriliyor.

Asgari ücret ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Peki ya bizleri güncel gelişmeler dahilinde neler beklemekte? Son dakika bilgilerini sizlerle paylaşacağız ve bazı detayları ekleyeceğiz. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak. Dolayısıyla bilinmeyenler hakkında açıklamaları sizler ile paylaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret için “Şu anda Vedat Bey ekibiyle birlikte çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl EYT ile asgari ücretin arka arkaya açıklandığı aylar olacak. “ açıklamasında bulunmuştu.

EYT İçin de Müjde Verildi

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT için de önemli bir müjdeye yer vererek “Buralardaki ücret politikası da ne durumdaysa bunları da açıklayacağız. Bunlardan en önemlisi asgari ücretin yeniden tespiti çalışması olacak. Bu çalışmayla birlikte gerek sözleşmeliler gerek EYT, yani biz 2023'e bunları açıklayarak girmiş olacağız” açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.