Dolar Fiyatı Ülke Tansiyonunu Yükseltti! İşte Canlı Döviz Borsası! (8 Mayıs 2022)

Dolar Fiyatı Ülke Tansiyonunu Yükseltti! İşte Canlı Döviz Borsası! (8 Mayıs 2022)

8 Mayıs 2022 haftanın en son gününün ilk ışıkları dolar fiyatı ülke halkının tansiyonunu yükseltti. Bugün döviz kurunun geldiği son nokta ekonominin en baş gündeminde yer aldı. Anlık dolar fiyatı ne kadar bir artışla kaç Türk lirası daha yükseldi? Ekonomi son dakika haberlerinde doların hızını alamaması sonucu ülkede gencinden emeklisine bir eleştiri rüzgârı esmeye başladı. Dolar kaç TL?

8 Mayıs 2022 haftanın en son gününün ilk ışıkları dolar fiyatı ülke halkının tansiyonunu yükseltti. Bugün döviz kurunun geldiği son nokta ekonominin en baş gündeminde yer aldı. Anlık dolar fiyatı ne kadar bir artışla kaç Türk lirası daha yükseldi? Ekonomi son dakika haberlerinde doların hızını alamaması sonucu ülkede gencinden emeklisine bir eleştiri rüzgârı esmeye başladı. Dolar kaç TL? Sterlin ve Euro ne kadar oldu? İşte Canlı Döviz Borsasında dolar fiyatı son durumu!

Döviz kurunda ibareler hep yukarı gösteriyor. Döviz borsasında genel grafik kritik seviyeye ulaştı. Altın ve akaryakıt fiyatlarının da can sıktığı şu günlerde bir dolar kaç Türk lirasına işaret etti.

İşte güncel Dolar/TL, Euro/TL, Sterlin/TL değerleri…

Bugün Bir Dolar: 14,95 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Euro: 15,75 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bugün Bir Sterlin: 18,44 Türk Lirasına tekabül ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.