Ekmek Fiyatları Artıyor mu? Ekmeğin Gram Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Ekmek Fiyatları Artıyor mu? Ekmeğin Gram Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Enflasyon oranının artması ile birlikte birçok gıda ürünü de zamlı olarak raflarda yerini aldı. Alınan bilgiler neticesinde İstanbul'da en son ekmeğe zam gelmişti. işte haberin Tüm detayları...

Enflasyon oranının açıklanmasının ardından Temmuz ayında asgari ücrete belli oranda bir zam yapıldı. Zam oranı ile birlikte İstanbul'da ise ekmeğe zam yapıldığı gündeme geldi. Bunun ile birlikte vatandaşlar ekmeğe yapılan zam oranının tüm ülkede etkili olup olmayacağını merak ediyor.

Alınan bilgiler neticesinde kara buğday ekmeğinin 400 gramı yüzde 24 indirimle 50 TL'ye kadar düştü. Bunun ardından proteinli ekmeğin 250 gramı ise 42 TL'ye satılıyor. Yani alınan bilgiler neticesinde ekmeğe belli oranlarda indirim uygulandı. Birçok gıda ürününe zam yapılması ile birlikte ilerleyen günlerde ekmek fiyatının ne olacağı ise merak konusu oldu. Başkent Ankara'da 210 gram ekmek 4 tl ye satıcı ile buluşuyor. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ise Geçtiğimiz günlerde ekmek fiyatına ilişkin açıklama yaparak gramaj fiyatı dikkate alınması gerektiğine vurgu yaptı. Yani ekmeğin gram fiyatının 240 olması ile birlikte bir ekmeğin de 5 liradan satılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.