Ekonomi Uzmanından Altın ve Döviz Uyarısı! Altın Fiyatları Güncellendi..

Ekonomi Uzmanından Altın ve Döviz Uyarısı! Altın Fiyatları Güncellendi..

Para ve altındaki uzmanlığı ile bilinen İslam Memiş, önemli açıklamalarda bulundu. Kendisinin ifade ettiğine göre altın fiyatlarında ciddi bir değişim yaşanabilir. Bu nedenle güncel fiyatlara ilişkin çeşitli yorumlarda bulundu. Üstelik döviz fiyatları konusunda da uyardı. Dolar ve euro kaç TL olacak?

Para ve altın uzmanı olan İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Altın yatırımcısına seslenen ünlü isim, fiyatların düşebileceğinin sinyalini verdi. Özellikle de ONS altının mevcut fiyatı üzerine konuştu ve bu haftanın kritik geçebileceğine dikkat çekti. Pek çok kişinin merak ettiği açıklamanın hemen ardından altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor.

Altın Düşecek mi?

ONS altının 1950 seviyelerinde olduğu ve bu haftadan itibaren kademeli olarak düşebileceği belirtilmekte. Dolayısıyla olası bir altın fiyatı değer kaybında neler yaşanabileceği de araştırıldı. Altın fiyatlarına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Döviz fiyatları için de bir açıklaması mevcuttu.

Dolar ve Euro Düşebilir!

Öte yandan dolar ve euro fiyatlarındaki değişim de gözler önüne serilebilir. Söz konusu fiyatların 13,80 - 14,80 dolar arasında bir bant olduğunu belirtti. Doların 14,15'e kadar düşebileceğini söylüyor. Euro'da ise bant aralığı olarak 15-16 euro olarak belirledi. Bakalım tahminlerine göre döviz ve altın fiyatlarında benzer gelişmeler meydana gelecek mi hep birlikte göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.