Emekli Vatandaşa Promosyon Müjdesi Geldi! Milyonlarca Emekliye 7000 TL'den Fazla Ödeme!

Emekli Vatandaşa Promosyon Müjdesi Geldi! Milyonlarca Emekliye 7000 TL'den Fazla Ödeme!

Emekliler sağlanan promosyon ödemesiyle ilgili güncel gelişmeler ortaya çıktı. Vatandaşlar toplamda 7000 TL'yi geçecek ödemeleri nasıl alacaklarını merak ediyor. Hangi bankalar bu konuda fırsat sağlamaktadır? Bankaların kampanyalarıyla ilgili son gelişmeler ortaya çıktı. İşte milyonlarca emekliyi sevindirecek o gelişme...

Emeklilerin alacağı promosyon ödemelerinde banka seçimleri büyük öneme sahip. Dolayısıyla hangi bankadan promosyon alacağınıza dikkat etmelisiniz. Son zamanlarda dikkat çeken bu durumun yanı sıra çeşitli bankalardan rekor nitelikte ödeme yapıldığı görülüyor. Peki ya emekliler hangi bankayı tercih etmeli?

ING Bank'tan Rekor Promosyon!

ING Bank'ın emeklilere 7000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yaptığı belirtildi. Tüm bunların yanı ısra 1250 TL'de yanında getirecekleri emekliler için verilecek. Dolayısıyla eğer 5 emekliyi maaşını ING Bank'tan alması konusunda ikna ederseniz kişi başına 250 TL olmak üzere 1250 TL'lik fazladan ödeme alacaksınız. Bu kampanyanın 5 kişi ile sınırlı olduğunu belirtelim.

Kim Ne Kadar Ödeme Alacak?

1500 TL altında maaş alanların 4650 TL ödeme alacağı belirtildi. 1500 -2500 TL arasında maaş alanlar ise 5800 TL'lik ödemenin sahibi olacak. 2500 TL üzeri maaşlarda 7000 TL'lik promosyonun sahibi olacaksınız. Dolayısıyla merak edilen ödemeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.