Emekli ve Memur Maaşlarına Gelecek Büyük Zam Belli Oldu! İşte Memur ve Emeklilere Gelecek Zam Oranı..

Emekli ve Memur Maaşlarına Gelecek Büyük Zam Belli Oldu! İşte Memur ve Emeklilere Gelecek Zam Oranı..

Emekli ve memur maaş zamlarına ek olarak yüzde kaç zam yapılacağı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen açıklama ile birlikte herkes beklemeye başladı. Güncel olarak son durum nedir? İşte emekli ve memur maaş zamlarındaki son durum ve dahası haberimizde...

Emekli ve memur maaşına yönelik yüzde kaç zam yapılacağı merak ediliyordu. Güncel gelişmelerle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen açıklama herkese yetti. Öyle ki Aralık ayından itibaren yüzde kaçlık bir zam bizleri bekliyor? Milyonlarca vatandaş hem asgari ücret, hem memur hem de emekliler adına zam bekliyor. İşte güncel detaylar ışığında bizlerle paylaşılanlar ve dahası haberimizde olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama Geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zamlarla ilgili gelen açıklamada ise aşağıdaki ifadelere yer verilmişti. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı'nın ifadeleri de bu bağlamda fazlasıyla önemliydi. Güncel detaylar ışığında kendisi neler söyledi? Emekli, memur ve asgari ücretli çalışan için yaptığı açıklama dikkat çekti. Merak edilenler tek tek yanıt buluyor:

“Küresel ekonomik krizin ülkemize olan etkileri sebebiyle sıkıntı yaşayan her kesimi rahatlatacak adımları attık, atmayı da sürdüreceğiz.

Asgari ücret, memur ve emekli maaşına kadar tüm kısımların gelirlerini ciddi şekilde yılbaşından itibaren tekrar yükselterek enflasyonun refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.