Emeklilere Büyük Ödeme Müjdesi! Emeklilere Toplam 5000 TL'den Fazla Verilecek!

Emeklilere Büyük Ödeme Müjdesi! Emeklilere Toplam 5000 TL'den Fazla Verilecek!

TEB promosyon ödemeleriyle gündeme geldi. Ayrıca yaptığı bir kampanya ile birlikte yalnızca promosyon değil aynı zamanda farklı ödemeler de yapacak. Emekli vatandaşlara sunulan bu fırsatı kimse kaçırmamalı. İşte 5000 TL'den fazla kazanç elde etmek için yapılması gerekenler ve çok daha fazlası haberimizde...

TEB, emekli vatandaşlara sunduğu kampanya ile şaşırttı. Pek çok emekli, 5250 TL ödeme alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Peki kimler bu ödeme fırsatından yararlanabilecek. Özellikle de son zamanlarda dikkat çeken promosyon ödemesi gelişmesiyle emekliler ekstra kazanç elde ediyor. Bunun yanı sıra bir seferliğine 3 yıllık ödeme almaktalar. Bankalar, çeşitli teklifler sunarak emeklilerin maaşlarını kendi bankası üzerinden alması konusunda ikna ediyor. Promosyon ödemesindeki miktarı duyanlar çok şaşırdı. Çünkü banka bu sefer limitleri zorladı.

TEB'den 2750 TL Promosyon!

TEB, promosyon ödemesinde üst sınır olarak 2750 TL ödeme yapacağını duyurdu. Sınırın bu kadar yüksek olması nedeniyle emekliler büyük ilgi gösterdi. Üstelik bir başka kampanya daha yapıldı.

Arkadaşlarını Davet Edenlere 250 TL!

TEB'e emekli dostlarınızı davet etmeniz durumunda 250 TL ödeme alacaksınız. Toplamda 2500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı belirtiliyor. Maaşlarını TEB üzerinden alma konusunda ikna etmeniz için kişi başına 250 TL'lik ödemenin sahibi olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.