EYT Düzenlemesi Ne Zaman Meclis'ten Geçiyor! EYT'lilerin Maaş Alacağı Tarih!

EYT Düzenlemesi Ne Zaman Meclis'ten Geçiyor! EYT'lilerin Maaş Alacağı Tarih!

EYT düzenlemesine dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Bu noktada bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran EYT düzenlemesindeki bilinmeyenler ve ilk maaş tarihi şimdiden soruluyor. İşte son yapılan açıklamalar ve EYT yasasındaki gelişmeler...

EYT düzenlemesi ile ilgili her gün farklı bir haber yapılmakta. Ancak hali hazırda EYT hakkında yapılan açıklamalar bile kesinlik belirtmiyor. Dolayısıyla gelinen noktada milyonlarca vatandaşın merak ettiği bazı sorulara yanıt vereceğiz. EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'ten geçecek? Kaç kişi emekli maaşı almaya hak kazanacak? İlk maaşın ne zaman yatırılacağı konusunda bile belirsizlik mevcut.

EYT Düzenlemesi Tarihi Belli mi?

EYT düzenlemesinde tarihin 15 Ocak 2023 olduğu belirtiliyor. Meclis'ten bu tarihte geçeceği belirtilmekte olan EYT düzenlemesi, milyonlarca kişinin emekli maaşı almasını sağlayacak. Dolayısıyla ilk maaşın hangi tarihte verileceğiyle ilgili de sorular sorulmakta.

İlk Maaş Şubat'ta!

Ocak'ta geçecek olan düzenleme sonrasında ilk maaşın da Şubat ayında verileceği tahmin edilmekte. Ocak ayı içerisinde düzenleme geçeceği için ilk maaş bir sonraki aya sarkacaktır. Ötelenen ilk maaş tarihi şimdilik Şubat 2023 olarak tahmin ediliyor. Öte yandan EYT düzenlemesi Meclis'ten geçtiği vakit detaylar da aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.