Gram Altın İçin Şok Tahmin! Gram Altın 1450 TL Olacak!

Gram Altın İçin Şok Tahmin! Gram Altın 1450 TL Olacak!

Altın fiyatlarının kaç TL olduğu merak edilirken gram altında İslam Memiş'ten önemli yorum geldi. Gümüş ve dolar fiyatlarına da değinen Altın ve para piyasaları uzmanı, 2022 yılı sonunda altının kaç TL olacağına ilişkin tahminde bulundu. Peki İslam Memiş'e göre gram altın kaç TL'ye yükselecek?

2022 yılında altın fiyatlarına ilişkin bazı tahminlerde bulunuldu. Özellikle de Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in yaptığı tahminler dikkat çekti. Gram altın için verilen fiyat ise şaşırttı. FED'den gelecek faiz kararı ile bağdaştırılan altın ve dolar fiyatları, yıl sonunda ne kadar olacağı sorusu üzerine bir açıklama ile ifade edildi.

Gram Altın 1450 TL Olacak!

İslam Memiş, gram altının yıl sonunda 1450 TL olacağını tahmin ettiğini söyledi. Dolayısıyla altın fiyatlarındaki bu gelişmenin nedeni ise FED faiz politikasına bağlandı. Enflasyona bağlı şekilde faizlerin düzenli olarak artırılacağı tahmin edildi. Tüm bu gelişmelerle birlikte altında neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Gümüşün Gramı 20 TL Olacak!

Öte yandan gümüş satın alma konusundaki ısrarını da sürdüren İslam Memiş, gümüşün gramı için 20 TL yorumunda bulundu. 20 TL olacağını tahmin etti. Dolayısıyla altın, gümüş ve dolarda ne gibi gelişmeler yaşanacağı merak ediliyor. 2022 yılı sonunda fiyatlara ilişkin son gelişmeler ve FED faiz kararları ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.