Gram Altın Rekor Üstüne Rekor Kırıyor! İşte Gram Altın ve Çeyrek Fiyatı..

Gram Altın Rekor Üstüne Rekor Kırıyor! İşte Gram Altın ve Çeyrek Fiyatı..

Altındaki alış satış fiyatlarını gören uzmanlar, yükselişe dair çeşitli yorumlarda bulundu. Gram altın 1000 TL'ye ulaşmak üzere. Peki altın fiyatları daha fazla artacak mı? Pek çok kişinin merak ettiği güncel fiyatlara ilişkin ONS, çeyrek ve 22 ayar bilezik gibi altınlardaki son durum haberimizde...

Altında yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği altın fiyatları artık rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altının dolar 18 TL'ye ulaştığındaki rekoru tazelenmek üzere. Eğer piyasalardaki gelişmeler bu şekilde devam eder ise artışların sonu da gelmeyecek. Dolayısıyla altındaki bu yükselişin piyasanın çok daha dışında nedenlerle gerçekleştiği bilinmekte.

Savaş Altını Etkiliyor!

Rusya ve Ukrayna savaşının altın fiyatlarındaki son durumu etkilediği belirtiliyor. Gram altın 950 TL'yi geçti ve ONS altından 2000 dolarlık rekor geldi. Hal böyle olunca fiyat listesine yeniden göz atıldı. Altın yatırımcıları bu noktada daha ne kadar artabileceği sorusunu soruyor.

Uzmanlar Düşüş Olmaz Diyor!

Uzmanlara göre ise altın fiyatları bir süre bu seviyelerde dolaşarak yükselişe geçecek. Ancak konuya ilişkin piyasa verilerinin yanı sıra savaş etkisi de yorumlandığı için böyle bir şey söylendiğini belirtelim. Dolayısıyla altın yatırımcıları son zamanlarda bu değişimi merakla takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.