İslam Memiş Altın İçin Tarih Verdi! Çeyrek ve Gram Altın Rekora Gidiyor..

İslam Memiş Altın İçin Tarih Verdi! Çeyrek ve Gram Altın Rekora Gidiyor..

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın fiyatları hakkında konuştu. Altın fiyatlarının yükseleceği tarihi söyledi. Peki ama altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? İşte haberin tüm detayları...

Altın fiyatları günden güne artıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise bu durumdan şikayetçi çünkü altın almadıklarını söylüyorlar. Bunun ardından ünlü ekonomist İslam Memiş altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. Yaptığı açıklamanın ardından altın yatırımcısına seslendi.

Altın Fiyatları Ne Zaman Artacak?

Alınan bilgiye göre altın fiyatları mayıs ayının sonunda değişkenlik gösterebilir. İslâm Memiş, mayıs ayının sonunda altın fiyatlarının değişeceğini hatta gram altın fiyatının artacağını söyledi. Vatandaşlara seslenerek yatırımlarını ona göre yapmalarını söyledi. Yapılan açıklamalara göre gram altın mayıs ayının sonunda 1450 lira olacak. Bu haberi duyan altın yatırımcıları ise ona göre yatırım yapacaklarını söyledi. Ayrıca Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş altın ve dolar kuruna da yansıdı. Savaşın ardından dolar kuru ile birlikte altın fiyatları da bir hayli arttı. İslam Memiş bundan sonra fiyatların eskiye dönme ihtimalinin bulunmadığına dair açıklama yaptı. Hatta ilerleyen dönemlerde dolar ve altın kurunun yarışacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.