İslam Memiş Altını Olanlar veya Altın Alacaklara Uyarıda Bulundu!

İslam Memiş Altını Olanlar veya Altın Alacaklara Uyarıda Bulundu!

Altın fiyatlarıyla ilgili İslam Memiş'ten önemli yorumlar geldi. Son zamanlarda hızlıca yükselen altın ve gümüşe dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Peki altın fiyatları geri mi düşecek? Neden altın ile ilgili "alınmamalı" uyarısında bulundu? İslam Memiş'in gram ve ONS altın ile ilgili yaptığı yorumlar haberimizde.

İslam Memiş, altın ve piyasalarla ilgili çeşitli yorumları ile biliniyor. Uzman ismin yaptığı altın yorumu ise dikkat çekti. Değerlendirmesinde altının şu an alınmasının uygun olmadığını belirtti. Dolayısıyla bu yorumu sonrasında neden böyle söylediğini de açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi sorusunun sıklıkla sorulmasına da neden oldu. Peki altındaki son durum nedir?

Altın Satın Alınır mı?

İslam Memiş'e göre altın yakın zamanda bir düzeltme yapabilir. Çok hızlı yükseldiği için bir miktar düşüş yaşanabileceği belirtiliyor. Haliyle bu durum büyük dikkat çekmekte. Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmesine baktığımızda ise neler yaşandığını görüyoruz. Gümüş için de benzer konudan bahseden Memiş, %12'yi aşkın büyüyen gümüşün yakında düzeltme ile karşılaşabileceğini belirtiyor.

Altın Fiyatları Artacak mı?

Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili destek noktalarından da bahseden Memiş, ONS ve gram altın adına konuştu. 920 TL'nin gram altın için destek noktası olabileceğini belirtti. ONS altında ise 1960 doları işaret etti. Dolayısıyla altın fiyatlarındaki son durum dikkatleri üzerine çekmişe benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.