Ons Altın Düşüyor mu? Haftanın En Düşük Oranı..

Ons Altın Düşüyor mu? Haftanın En Düşük Oranı..

Alınan son dakika bilgisine göre ons altın bugün düşüşe geçti. Bunun ile birlikte bu düşüşün nedeni ise dolar kurudur. işte haberin tüm detayları..

Geçtiğimiz haftalara oranla ons altın haftaya yeni bir değer ile başladı. Alınan bilgiler neticesinde ons altın 15 ay sonra ilk defa bir düşüş yaşadı ve bununla birlikte Uzmanlar ise bu düşüşün devam etmesi ile gram altın fiyatlarının da düşeceğini söyledi. Alıcıları uyaran Uzmanlar ise bu düşüş ile birlikte vatandaşların altına yönelmesi gerektiğine dikkat çekti.

Haftaya düşüşle başlayan ons altın bin 720 seviyelerine kadar geriledi. Ayrıca ons altının daha çok gram altını da etkileyeceği biliniyor. Uzmanlar ise ons altının düşmeye devam etmesi ile birlikte gram altının da normal seviyeleri göreceğine dair bilgi paylaştı ve bu hususta vatandaşları uyararak Altına yatırım yapmak isteyenlerin ons altına yönelmesi gerektiğine dikkat çekti. Ons altının gerileme nedeni ise dolar kuruna bağlanıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise bu sürecin ardından altın fiyatlarının normale dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.