Rus İşgali Sonrası Altın Fiyatları Uçuşa Geçti! Gram Altın ve Çeyrek Rekora Gidiyor..

Rus İşgali Sonrası Altın Fiyatları Uçuşa Geçti! Gram Altın ve Çeyrek Rekora Gidiyor..

Rus işgaliyle beraber altın fiyatlarındaki son durum gözler önüne serildi. ONS ve gram hızlı şekilde yükselerek rekor kırdı. Ancak bugün itibariyle fiyatların kademeli olarak düştüğü gözlemleniyor. Altın neden bir anda yükseldi? İşte altın fiyatlarının 25 Şubat'taki güncel durumu ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta...

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinden sonra altın fiyatlarında yükseliş meydana geliyor. Pek çok kişinin dikkatle takip ettiği piyasalarda neler yaşandı? Altın, rekor üstüne rekor kırmayı tercih etti. Bu gelişme ile birlikte güncel sonuçlar gözler önüne serildi. Altının geldiği konum merak ediliyor. ONS ve gram altındaki son durum ise dikkat çekiciydi.

ONS 1965 Doları Geçti

Öte yandan ONS altının bir süreliğine 1965 doları geçtiği görüldü. Bu hızlı artışla beraber fiyatların hafif düşüş yaşadığını da söylemeliyiz. Bugün itibariyle 1915 dolar seviyelerinde gezen ONS, işgaldeki seyre göre yeniden yükseliş yaşayabilir.

Altın Bir Anda Yükseldi

Altının hiç beklenmedik şekilde yükselişe geçmesi yatırımcının gözünden kaçmadı. Dolayısıyla yakında altın fiyatlarıyla ilgili ne gibi gelişmeler meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Altındaki son durum bu şekildeydi. Yatırımcı, işgalle birlikte fiyatların iyice artacağını düşünebilir. Ancak bugüne düşüşle başladığını belirtelim. Dolayısıyla piyasalarda bir belirsizlik hakim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.