Sıfır Faizli 150 Bin TL Evlilik Kredisi Ödeme Tarihi Açıklandı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan Müjde!

Sıfır Faizli 150 Bin TL Evlilik Kredisi Ödeme Tarihi Açıklandı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan Müjde!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisi ödeme tarihini duyurdu. İşte detaylar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlenmeyi planlayan gençlere yönelik sıfır faizli 150 bin Türk Lirası evlilik kredisi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar:

Faizsiz Evlilik Kredisi Nedir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan faizsiz evlilik kredisi, genç çiftlerin aile kurmalarını desteklemek ve sosyal risklere karşı korumak amacıyla hayata geçirildi. Bu kapsamda, 48 ay vadeli ve sıfır faizli olarak sunulan 150 bin Türk Lirası evlilik kredisi, evlenmeyi planlayan çiftlere önemli bir maddi destek sağlıyor.

Ödeme Tarihi Açıklandı

Bakan Göktaş, Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanı Janos Csak'ın katılımıyla düzenlenen bir panelde yaptığı konuşmada, evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemelerin Mayıs ayı içerisinde yapılacağını duyurdu. Bu müjdeli haber, evlenmeyi planlayan gençler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bakan Göktaş'ın Açıklaması

Bakan Göktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin aile kurmalarını desteklemek ve onları her türlü sosyal riske karşı korumak için Aile ve Gençlik Fonunu kurduk. Bu fonla genç çiftlerimize faizsiz kredi desteği sağlıyoruz. Bu vesileyle Mayıs ayı içerisinde başvuruları kabul edilen gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Son Başvuru Tarihi ve Detaylar

Sıfır faizli evlilik kredisine başvuruların son tarihi henüz duyurulmadı. Ancak, genç çiftlerin başvurularını yapabilmeleri için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesini veya ilgili kurumların şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Başvuru şartları ve gerekli belgelerle ilgili detaylı bilgiye bakanlık tarafından sunulan kaynaklardan ulaşmak mümkündür.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

Başvuru yapacak olan genç çiftlerin kişisel verileri, gizlilik ve güvenlik standartlarına uygun olarak işlenmektedir. Bu konuda daha fazla bilgi almak için bakanlığın ilgili birimleriyle iletişime geçilebilir.

Kampanya Şartlarının Değişebileceği Hatırlatması

Yapılan açıklamada, kampanya şartlarının değiştirilme veya kampanyanın durdurulma yetkisinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na ait olduğu hatırlatılmıştır. Bu nedenle, başvuru yapacak olan genç çiftlerin güncellemeleri takip etmeleri önemlidir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.