Sözleşmeli Personeller Ne Zaman Kadrolu Olacak? Bakandan Açıklama Geldi

Sözleşmeli Personeller Ne Zaman Kadrolu Olacak? Bakandan Açıklama Geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den gelen açıklamayla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Sözleşmeli personellerin ne zaman kadrolu olacağı soruluyor. Bu noktada çalışanlar için ümit veren gelişmeler yaşandı mı? 550 bin sözleşmeli personel ne zaman kadrolu olacak?

2023 yılı itibarıyla EYT'lilerin yanı sıra sözleşmeli olarak çalışmakta olan personellerin de kadro hedefi bulunmakta. Bu konuda bakanlıktan gelen açıklama oldukça önemliydi. 550 bin sözleşmeli personel kadroluya geçebilecek mi? Gelen sorularla birlikte bakanlığın açıklaması gündem oldu. Büyük kadro bekleyişi mutlu son ile mi neticelenecek sizlerle paylaşıyoruz.

Sözleşmeli Personeller Dikkat!

Sözleşmeli personellerin kadroluya geçip geçmeyeceği konusunda bakanlıktan gelen açıklamada bir çalışmanın olduğu ifade edildi. Sözleşmeli çalışanlar hakkında yapılan çalışmalar gündemde. Bakan Vedat Bilgin ise ifadesinde önemli detaylara yer verdi. Yaptığı açıklamada söyledikleri yüz binlere umut kaynağı oldu.

Bazı kamu kuruluşlarının taleplerinin olduğunu kaydeden Bilgin, "Onları ele alıp, onların durumunu inceliyoruz. Sözleşmeliler kapsamında biliyorsunuz 500 bin civarında kişi yer almaktadır" dedi. Bilgin, taşeron konusunda ise "Şu anda üzerinde yoğunlaştığımız konu sözleşmeli çalışanlar konusudur. Sözleşmelilerle ilgili talepleri değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.