Tarım Kredi Marketlerinde Ayçiçek Yağı Bir Anda Düştü! 5 Litresi 150 TL'den Ucuz!

Tarım Kredi Marketlerinde Ayçiçek Yağı Bir Anda Düştü! 5 Litresi 150 TL'den Ucuz!

Tarım Kredi marketlerinde yapılan indirimler şok etkisi yaratacak. 5 litrelik ayçiçek yağına dair neler biliyoruz? Fiyatları öğrendiğinizde sizler de şok olacaksınız. 150 TL'den çok daha ucuza satıldığı ortaya çıktı. Öte yandan toz şekerin kilosu ise diğer marketlere kıyasla daha düşüktü.

Tarım Kredi marketlerindeki kampanyalar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin uygun fiyatlı ayçiçek yağı ve gıda ürünü aramakta olduğu şu günlerde çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel olarak neler yaşandığını sizlerle paylaşacağız. Öte yandan Tarım Kredi marketlerinde merak edilen sorular da yanıt buluyor.

Ayçiçek Yağı 135 TL'ye Düştü!

Ayçiçek yağının 135 TL'den satışa sunulması dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu detay neticelendirilmekte. Müşteriler, yaptıkları açıklamada “Marketlerde sıvı yağ ve şeker fiyatları çok artmış. Burada yağ 135, 2 kilo şeker de 34 liradan satılıyor. Biz de ucuz olduğu için sıraya girdik” ifadesine yer veriyor. Öte yandan gıda ürünlerindeki bu indirimin ne kadar süreceği de sorulmakta.

Stoklar Çabuk Bitiyor

Stokların bir anda sona ermesine ise anlam verilemedi. Vatandaşların bu konudaki beklentisi daha fazla stok ve bir anda tükenmeyen indirimli ürünler. Ancak devletin bu konuda yakın zamanda daha önemli bir hamlesi olabilir. Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum