Uzman İsimden Kredi Kartı Uyarısı Geldi!' Kredi Kartınızı Sık Sık Kontrol Ediniz..

Uzman İsimden Kredi Kartı Uyarısı Geldi!' Kredi Kartınızı Sık Sık Kontrol Ediniz..

İslam Memiş, vatandaşları uyardı. Hesabınızdaki önceki işlemlere göz atmanız gerekiyor. Eğer haksız yere para kesilmiş ise bunu anlamanın tam zamanı. Telefonunuzdan geçmiş ödemelere ve hesap kesimlerine bakabilirsiniz.

İslam Memiş, yaptığı açıklama ile yıl sonu itibarıyla artık hesabınızdaki otomatik kesimleri kontrol etmeniz gerektiğini vurguladı. Hesap hareketlerini incelemeli ve buna göre eğer haksız bir kesim yapılmış ise müdahale edilmeli. Bu noktada bizleri başka neler bekliyor? İslam Memiş'in uyarısı büyük ses getirdi.

Mutlaka Kontrol Edin!

İslam Memiş, bu konuda herhangi bir şekilde ertelemeye gidilmemesi gerektiğini söyledi ve hesap kesim tarihlerinden daha önce iptal edilmiş bir uygulama olup olmadığına kadar bakılması gerektiğini iletti. İslam Memiş açıklamasında “Yıl sonu yaklaşıyor malum. Bu süreç itibarıyla şunu da kontrol ederseniz sizin menfaatinize olur. Yıllık bankanın hesap hareketlerini kontrol edeceksiniz. Sizden habersiz, haksız yere kesilmiş hesap kesim ücretleri var mı? Gereksiz ödemeleriniz var mı veya otomatik talimatı iptal ettiğiniz bir uygulama, ödeme var mı? Mutlaka yıllık olarak banka hesap hareketlerini kontrol etmeniz gerekiyor” dedi.

Ayrıca “Hesap kesim ücretleri, altı aylıklar, aylıklar, yıllıklar olarak kesilen, sizden habersiz bir şekilde direkt hesabınızdan kesilen bu ücretlere karşı haksız, yanlış ödemeler olduğunu düşünüyorsanız hemen devreye gireceksiniz, bankanızı uyaracaksınız ve kendinizi bir tüketici olarak koruyacaksınız. Özellikle bu süreçte vatandaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.